Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

53 pohlaví country

O tom, co se aktuálně děje v Cannes mám málo informací. Jenže... i ten červenej koberec na hvězdami prošpikovaném Boulevard de la Croisette včera večer jistě ještě více zčervenal závistí při porovnání s eventem ve Středoklukách.

Ne, že by se u našeho výčepu objevila Uma Thurman, ba ani Johny Depp si sem neodkočil na panáka zelené a to už vůbec nemluvím o tom, že by po zahrádce naší hospody nyvě sublimovaly ve zcela průhledných toaletách předních světových módních domů modelky ze všech koutů světa, které do naší obce dorazily na pravidelný páteční country večer.

Přestože se nic podobného kousek od našeho bazénu neudálo, měl ten včerejší večer v zemi uprostřed Evropy neodolatelný šmrnc.

V backstage (říkejme tak v rámci tohoto popisu  eventu ošuntělým dřevěným lavicím a stolům na naší zahrádce) se v ten páteční, májovým sluncem prohřátý podvečer, sešli fandové country, lahodné čepované plzničky, fernetu, zelené, rumu, vodky a ... gendrového dělení do kategorií.

Muzikanti uvnitř hospody ladili kytary a banjo (dobro došlo), brankou do zahrádky se neustále trousili další a další VIP (jinak štamgasti), parchántci pobíhali s pusama umolousenejma od cukrátek a zmrzliny mezi stoly a ve VIP zóně (stůl štamgastů) posedávali kolem stolů chlapi a ženský vůbec ne v róbách, ale v montérkách, legínách, tričkách a šortkách.

Slunce pomalu se chystající do hajan nás mile hladilo teplými paprsky po našich hlavách a ze dveří výčepu se linul text písně od Bear Brothers...

... na stráních Medníka je spousta chat, když někdo stavěl, pomáhal každej chlap a ženský vařily a balily prsty, to když se někdo do ruky sek´...

VIP štamgasti se v sedě kolem stolu začali společně pohybovat v rytmu klidných vln podvečerních moří, někteří přesvědčivě a lahodně zapluli do textu preludované písně, jiní jen přibrukovali a atmosféru zdejšího Boulevard de la Středokluky efektivně doplnilo hejno divokých kachen, které elegantně přistálo na hladině bazénu našeho koupaliště.

Prostě idyla, kterou by naší vsi Cannes minimálně závidělo.

Song kapely Bear Brothers vystřídaly tóny písně "Čekej na můj Jumbo Jet" od dívčího seskupení Hidden Sisters.

...moje letadlo už nemá čas, svět zastavil se kolem nás a já ti musím dát to své goodbye. Čekej na mě můj milý, za mou láskou pořád stůj, nesmíš na mé slzy teď už dát...

Jeden by se při textu takového šlágru až rozbrečel a veřejně tak projevil svoji slabost pro něhu života.

To bysme ale nebyli echtovní čeští furianti, abychom od sebe tak milé skoroletní okamžiky naodrazili něčím aktuálním. Něčím, co hýbe společností. Něčím, co společnost stmeluje i rozděluje zároveň...

Jeden z místních nejvíajpíjovatějších vipek (páč má zlatý ruce a opraví mixér i traktor) se ke svému stolu přišoural s dalším půllitrem zlatavého piva a další sklenicí krásně hnědého rumu a do toho romantického podvečeru pronesl slova, která záhy rozproudila debatu hodnou mezinárodního kongresu.

"... ty kosočtverče (pronesl to jadrněji, ale to zde nejde), tak se mě doma holka, když přišla ze školy zeptala, jestli vim, kolik je na světě pohlaví."

Muzikanti si v tu chvíli dali picí (z tohoto slova lze odvodit slovo, které jsem musel shora lehce maskovat) pauzu a započatá debata tak nebyla rušena brnkáním do strun kytar a banja.

"No tak se pochlap", hecovala víajpáka od stolu jedna z místních modelek v legínách a v tričku s třpitivým nápisem " j´adore Dior". "Cos jí odpověděl?"

Víajpák upil nejdřív z půllitru a potom ze sklenice, obsah znalecky poválel v puse, polkl, nadechl se, narovnal a řekl: "no že ..... a ......", pronesl tak vesnicky chlapsky, až se u stolu dosud ležící psík postavil na všechny čtyři a vehementně se oklepal, jakoby právě vylezl z rybníka.

"Jenom dvě?" vykřikl od stolu další z backstage se sklenkou zelené v ruce. "Ty si fakt už nemoderný chalan.", zhodnotil poeticky nekvality vnímání současného života našeho nejvíajpíjovatějšího mistra.

"Já", ozvala se zase j´ adore Dior, " jsem naposledy četla, že jich je padesát tři. Padesát tři. Tak se běž s tou ...... a tim .... zahrabat.", mrskla do sebe bez ostychu zbytek vodky z malého panáka.

Osazenstvo VIP stage zmklo.

"Třiapadesát jo? Cha. Bych to chtěl vidět.", zahromoval opět chlapácky ten nejvíajpíjovatější.

"Objednej mi vodku a já ti povyprávím", nedala se j´adore Dior a zapálila si cigaretu.

"Milaneeeee", zařval nejvíajpíjovatější k výčepu, "hoď mi sem ještě panáka putinky pro Zůzu", neváhal ani chvíli a já byl moc rád, že se toho nebál.

Panák v cukuletu přistál před Zůzou, tak jako pravá dámička jen lehce odsrkla, pak natáhla z cigarety a s prvními obláčky cigaretového dýmu začala s pojmenováními pohlaví.

"No...", rozjížděla se pomalu, "máme tu penisy, ko....y, ču ...y (vulgárni označení nemohu stran kodexu specifikovat do posledního písmene), finďousky, pimprlíny, ocásky,  pyje, hadice, hadičky, bambasy, lofasy, tyčky a tyče, jelita, párky, štangle (zabrousila Zůza do gastronomie), pýchy a chudáčky...", odmlčela se na chvíli a podívala na nejvíajpíjovatějšího..."... počítáš to?", zeptala se ho.

"Počítám.", řekl už poněkud ztichlý nejvíajpíjovatější a znovu loknul ze sklenice s rumem.

"Tak pokračujeme", nedala se j´adore Diore, " žížaly, anakondy (vzala Zůza něco ze zoologie), filištíny, bambéra" uskrla opět lehce putinky, "doutníky, nítěnky, mamlasy, péra."

Tím výčet ukončila a dopila putinku ze své sklenky.

"Ha háááááá", zaradoval se nejvíajpíjovatější, "to je jen dvacet šest. Zahlaholil vítězoslavně." a loknul plzničky z oroseného půllitru.

"Miláčku...", pronesla vilně j´adore Diore, "zatím jsem byla jen u chlapů...." dodala s velkým příslibem v hlase následné možné rozdělování pohlaví ženského.

"Milanééééééé," zahřměl nedočkavě hlas nejvíajpíjovatějšího, "hoď sem pro Zůzu ještě panáka. Něco mi musí doříct."

Opět jsem se zaradoval a objednal si u Milana třetí pivo.

Po další putince došlo na další počítání.

"Tak pokračujeme," startovala Zůza v puse různá slova pro označení ženského pohlaví. "Vagíny, fr..y, p..y a p...y (opět nemohu uvést doslovně), broskvičky (biologie), velbloudy a lasturky a bobři (zoologie), jeskyňky (speleologie), lízátka a buchtičky (gastro), škvírky, úžinky, hnízdečka, řachandy, bambeřice... počítáš to, Venco?", zeptala se nejvíajpíjovatějšího.

Venca, v sedě, s hlavou sklopenou nad půllitrem odevzdaně prohlásil: "Už ne, Zůzo, vyhrála jsi!, dodal pokorně a muzikantům končila picí pauza, hrábli do strun a všechny účastníky diskuze o gendru zalily libé tóny písně matadora české country a bluegrassu skupiny The Beavers (Bobři)

... strč prst zkrz krk, zřetelně nám přeříkej, bude z tebe zpěvák velikej, bájo. Na cvičišti čtyři sviští piští, těsím se na lekci příští, bájo... " struny drnkaly, slova písničky poletovaly vzduchem jako vlaštovky, který se k nám vrátily a já se radoval z toho všeho a těšil se na lekci přístí...

---

O tom, co se aktuálně děje v Cannes mám  málo informací. Jenže... i ten červenej koberec na hvězdami prošpikovaném Boulevard de la Croisette včera večer jistě ještě více zčervenal závistí při porovnání s eventem ve Středoklukách.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Marek Valiček | sobota 27.5.2023 10:12 | karma článku: 29,80 | přečteno: 1246x
  • Další články autora

Marek Valiček

... máte doma ženu, nebo něco takovýho?

Zdvořilosti stranou. Na plaché dotazy není v letech gendrového rozpoznávání čas. Kdo jsi, co máš? A odpovídej rychle.

6.4.2024 v 12:13 | Karma: 25,25 | Přečteno: 806x | Diskuse| Ostatní

Marek Valiček

Hospodské řešení vystoupení z únyje

Hospoda na naší vsi není vůbec fyjalová. Z části je zatím jen světle hnědá a dává tím nejednomu z hostů šanci vyloupnout se na chvíli z vlastní sociální bubliny. I když...

17.3.2024 v 9:54 | Karma: 33,21 | Přečteno: 1927x | Diskuse| Ostatní

Marek Valiček

... kam se hrabe Nurájev

"Když už je člověk dlouho na penzi, to se ti najednou vynořujou myšlenky, na který v tom životním fofru v předchozích létech nebylo času." Takže ranní telefonické kafe s matkou v poloze takovýho domácího filozofování...

15.2.2024 v 12:07 | Karma: 28,86 | Přečteno: 753x | Diskuse| Ostatní

Marek Valiček

Rozdíl mezi ruským dortem a českým dortíkem

"Ruskému sportu byla vyhlášena válka a jak vidíme, tak všechny prostředky jsou dobré." tolik narativ šéfpekaře Peskova k dopingovému dezertu.

8.2.2024 v 10:46 | Karma: 24,43 | Přečteno: 785x | Diskuse| Ostatní

Marek Valiček

Tragédija

S melodický ruským přízvukem došplhá slovo "tragédija" do výšin, které jsou v končeném důsledku vlastně hodně milé.

29.1.2024 v 10:56 | Karma: 31,60 | Přečteno: 927x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

VIDEO: Plamenů se nezalekli. Američané pomáhali, dokud řidiče nevytáhli

24. dubna 2024  19:33

Starší řidič ve čtvrtek u americké Minnesoty sjel z dálnice a narazil do sloupu veřejného...

Biden podepsal miliardy, Kyjev hned dostane munici HIMARS a obrněnce Bradley

24. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  19:30

Sledujeme online Americký prezident Joe Biden dnes po několikaměsíčním schvalování v Kongresu podepsal zákon...

Lidovci znovu pokárali Cyrila Svobodu, ale vyhazov ze strany se nekoná

24. dubna 2024  12:20,  aktualizováno  19:26

Lidovecká snaha vystrnadit ze strany jednoho ze svých nejznámějších politiků, bývalého šéfa strany...

Hrozí scénář Twitter? TikTok v USA narazil, šanci větří mocní miliardáři

24. dubna 2024  19:25

Čínské sociální síti TikTok ve Spojených státech po úterním hlasování Senátu zvoní hrana. Její...

  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik