Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Těžko se smiřuji s předstíranou inteligencí...". To jste krásně zformuloval - kdyby to nebylo smutné, s chutí bych se tomu zasmála. Bohužel některým to předstírání jde ztuha:-)

Palec nahoru!

1 0
možnosti
MP

Místo aby se bezdomovcům pomohlo s bydlením či stravou, chtějí je dát na okraj města. Opravdu sociální!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Skoro 20 let jsem věřil, že volby jsou velice důležité. Byl to omyl. To, že někoho přijmu do práce je přece jen začátek. Mnohem důležitější je, jak k tomu "zaměstnanci" budu přistupovat. Nebudu -li vyžadovat po něm kvalitní práci, tak je jasné, že pracovat nebude.

0 0
možnosti
LC

U nás na vsích, kde se opravdu každému vidí do talíře je to pohled ještě horší...myslím, že nás obklopuje bezbřehá naivita, že tito něco změní. Kdo prý nevolí, volí zlo...heslo o jehož platnosti si již úplně nejsem jistý. Zůstalo nám tedy právo občas vyměnit morální prostitutky:-)

1 0
možnosti
LC

když se podívám na minulých 25 let tak mi vychází odpověď na Vaši otázku-jednoznačně blbci

4 0
možnosti
Foto

Postarat se o sociálně slabé? A kterýpak z milionářů a milliardářů se vzdá něčeho "svého"? Žádný, jen o tom budou tlachat. V Praze máte bezdomovců tolik, kolik obyvatel má moje město. Tak volte si tam stále odésáky a topku, ať jich je tam ještě více.

1 0
možnosti
MV

budete se divit - znam takové, kterí vedí, ze jejich peníze mají i pomáhat ostatním, ke kterým se nedostaly. a je moc dobrej pocit takove lidi znat. chápu, ze neverite. ale to, ze neverite ještě neznamena, ze takoví lidé nejsou a jenom tlachaji, jak Vy pisete.

tam, kde zijete zadni bezdomovci nebo jinak socialn slabi nejsou? kdo u vas volby vyhrava???

3 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik