Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

My jsme dohárali, když bylo Kačeně 5 let, musela jít na kastraci. Nebýt jejích zdravotních problémů, tak bych do toho asi nešla, ale teď si to pochvaluju. Klídek, pohoda.

0 0
možnosti

ja vim..prvni fenu jsem taky nechal kastrovat, ale uz to podruhy neudelam. kazdej na to nahlizime jinak a kazdej mame svoji pravdu - vy k ni navic i klid. tak ja jdu setrit zase tech par granatovych kapek...

0 0
možnosti

J51a26n 10P56a12l49l96a13s

25. 3. 2016 18:33

Dobrý večer, skvělý humor jako vždy. Díky za pomoc s diagnózou – náš kocour je asi už ve 2. fázi, neboť dolejzá i za mnou.

A teď mě omluvte, jdu do práce.

0 0
možnosti

rado se stalo - s tou diagnozou - clovek tak predejde jinym hruznym myslenkam

fajn dny preju

0 0
možnosti

Zasmála jsem se!! R^R^ Paní pařez a Tvoje upřímná nasranost mě dostala;-D

Jéžiš, píšu Ti příspěvek a zrovna jede v TV reklama na menstruační tampóny...asi to tak mělo bejt ....;-D

0 0
možnosti

melo, Mirko, to jsou prave ty pribehy, ktery miluju

hezkej zbytek Velkyho patku preju

0 0
možnosti

U nás to bylo jednou pět po druhé tři štěňata pouliční směsi. Z prvního vrhu jsme si ponechali dvě fenky, z druhého fenku a pejska. Pikantní na tom bylo, že otec pachatel byl týž, incestní poměr s vlastní dcerou mu nijak nepřekážel. Už jsou všichni za duhovým mostem, ale určitě si tam nevázaně užívají.

0 0
možnosti

no to je vam maglajz, teda...

taky mam streetovyho psa - mix jak bic - krasna - a je to nejlepsi pes v mym zivote (byli uz dva). a tam kde jsou ted jsou fakt poradny cervencovy louky s vysokou travou - to jsem si jistej!

1 0
možnosti

Naše pouliční směska středního vzrůstu Ajka, dej jí pánbu věčnou slávu, to měla jednoduchý. Vyběhla z domečku na stráni, otočila zadel ve směru větru a pán dorazil raz dva. Jednou ale přišla paní s mrňavým kníračem na vodítku, zazvonila a zaprosila, zda by Ajka nemohla postát, že Bobíček doma šílí a barák je kvůli němu vzhůru nohama. Nu což, k dobrým skutkům by se alespoň jednou mohla zapůjčit i Ajka, tož byla připnuta na vodítko, přivázána k brance a Bobík se mohl za povzbuzování paničky činit. Hopsal a skákal, snažil se převelice, ale nedoskočil. Sranda to byla veliká, vzpomínám na to s láskou :-)

0 0
možnosti

kdyby nebyli psi, lidi by netusili, jaci vlastne jsou, Olgo...

0 0
možnosti
Foto

Marku, až doháráte, pojedete za mámou...lítat za synem s hadrem ?- pochopil jste to, jste správnej syn, jak má bejt...protože jestli už je na tom maminka tak , že má k tomu všemu výsostně optické období - jako pomalu si musím přiznat já - tak o to jí to více usnadníte.R^;-D mějte se velikodobře

0 0
možnosti

litat s hadrem za synem? a/ zadny deti nemam, b/ NEHARAM!!!!, mama sice brejle nosí, ale o ní jsem vcera vecer nepsal....ze vy uz frcite na domacim velikonocnim vajecnaku, Radko? tak at to jede stejne prijemne az do pondelka!

1 0
možnosti

Kdo HÁRÁTE, můžu poskytnout sexuálního maniaka;-).

2 0
možnosti

ja si pockam na druhou fazi u Stelly, nikdo cizi k nam do pelechu nesmi. pardon. ale dekujeme za nabidku.... krasny velikonce preju

0 0
možnosti
Foto

Taky hárámeeee!;-D Sára je už tři dny na Slovensku, ale psi kolem rejdí pořád, takže, kdopak ví, jak to s tím jarem u nás je.;-)

Marku, fajn Velikonoce, pohodu, klídek...tabáčekR^

0 0
možnosti

vy taky harateeeee? no potes.... tak krasný Velikonočky a milo přeju

0 0
možnosti

diky a pohodovej Velkej patek preju, Marie

0 0
možnosti
Foto

H14a68n21a 40V62l97k32o64v55á

25. 3. 2016 10:28

Tak tohle mne naštěstí míjí, mám psa. Ale když to na něho přijde, nejvíc se mu líbí doga, co vypadá jako menší poník a peřiny.

U té dogy je legrační, jak by všichni psi ve výběhu chtěli, ale nedosáhnou, zatímco ona hrdě postává se smečkou u svých (zadních) nohou.

1 0
možnosti

nechtel bych to krmit, ale mit v dobe harani dogu, aby na ni nemohli jen tak psi - to neni spatna myslenka....kterou ale vzápětí zazene myslenka na to, kolik by toho bylo doma na utirani z podlahy...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS