Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Výstižné - hra na menší zlo;-D. Taky nejdu! Bývaly časy, kdy mi tchýně srovnala lístky - a takhle to tam hodíš! ale to je pryč, vystřízlivěla jsem s Babišem8-o

0 0
možnosti

....abych si jednou, v mámině věku mohla svobodně sníst Kofilu v supermarketu...

R^

0 0
možnosti
MV

zacni houskama, ke Kofile se asi clovek musi nejak dopracovat, Mirko

diky za cteni a fajn den - i kdyz dneska venku hnus a ja v krku anginu

0 0
možnosti
Foto

H88a29n94a 43V25l40k88o14v29á

5. 10. 2016 17:31

R^:-)Jen se tak bokem zamýšlím jaké procento voličů musí přijít k volbám aby byly platné. Možná by se z té rebelky tím pádem mohla stát revolucionářkou.

0 0
možnosti
MV

neponoukejte vic, nez je zdravo, Hanko... vona by stejne partajniho leadera nedelala...

0 0
možnosti
Foto

Někdo se nají a pak to nezaplatí. Prý z toho řetězce mají docela ztráty.;-) (Už jsem psala jednou, ale příspěvek zmizel.)

0 0
možnosti
MV

matka ale zaplatila....

1 0
možnosti
Foto

Marku, myslím, ba co už vím, že to musím změnit! Radikálně! Protože jsem přesně ten případ plotna-orgasmus;-DMáma je skvělá vždy a všudeR^

0 0
možnosti
MV

no to ale musi bejt kolem tvy plotny bajecne, Jitko!

0 0
možnosti
DV

D13a46v16i72d 47V71l46k

5. 10. 2016 16:31

Ovšem kdyby byla máma opravdu rebelka tak tu Kofilu v obchodě sní a nezaplatí to je jasné.

0 0
možnosti
MV

to by se musela menovat Čegevarová, Davide

ale urcitej projev rebelstvi by to byl - zaviraj se za ukradnou Kofilu duchodkyne, nebo ne?...

1 0
možnosti
Foto

Marku, zajímalo by mne, od kolika let by tak člověk měl ideálně začít s tou rebelií proti konvencím. Teď ve středním věku to nějak nestíhám: tohleto a támhleto musím zařídit, nakoupit, uvařit (orgasmus u plotny tedy fakt nehrozí) a do toho všeho člověk chodí do práce (případně tam i pracuje). Tak jak má ksakru mít čas rebelovat!

Přeptejte se, prosím, maminky. Dík. :-):-):-)

0 0
možnosti
DV

D69a40v64i70d 15V70l15k

5. 10. 2016 16:34

Můžete rebelsky přesunout ten orgasmus od plotny do postele a navíc s vlastním partnerem to teprv Rock and roll.Anebo se rebelsky dá mejt nádobí studenou vodou a nebo ho nemýt vůbec.Jinak si doma nikdo nevšimne ,že jste rebel.

0 0
možnosti
RE

Marku, super čtení, ale asi to nebude zas nic tak neobvyklého. Moje máma za jízdy jí zmrzlinu, telefonuje a ještě vozí psa na klíně......Před časem si vzala kamaráda o deset let mladšího než já, našeho nejlepšího kytaristu. Když to polevilo a kamarád "emigroval" na Slovensko, byla nešťastná. Říkal jsem jí, proč si nenajde někoho blíž k sobě, aspoň šedesátiletýho, ona na to: ,,Proboha, co bych dělala s takovym dědkem!":-)

1 0
možnosti
MV

a řídí i to auto? jak?

0 0
možnosti
Foto

Hra na mensi zlo me taky neba, ale hrajeme si tak protoze volime osoby a ne rozpocty toho jak chceme, aby se nase dañe rozdelily.

Pred zminkou o kofile natoz snedenou pred zaplacenim byste mel nas emigranty varovat, protoze je to jako lavina: kofila, knedliky se svestkama, gulas ... A proud myslenek nejde zastavit!!

0 0
možnosti
MV

se taky pri navratech z cest tesim na neco echt ceskyho, Kamilo!

0 0
možnosti
DP

Jenže když si přestaneme hrát na to menší zlo, automaticky zvítězí to větší. A to teprve bude p..ů..r. Nešla by ještě maminka přemluvit ? Třeba mimořádnou porcí Kofily s hašišem ?

0 0
možnosti
MV

do tohodle jí nekecam, Dano. do vareni si troufnu zamrmlat, ale do tohodle nejdu. je to uz velka, zkusena holka a navic i ja mam lehce zajeci umysly - prvne po 89. ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik