Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Fakt dobrý nápad matinky - nutila Vás, Marku, k vodorovné poloze (oblíbený výraz mého nebohého tatínka), má přečtený život i Vás. Takové krásné věty se ani jinak přijmout nedají. Já si tedy dost pamatuji, i různé pitomosti, kterými bavím při vyprávění vnuka. Ale nějak mne váš blog nakopl, do nového diáře 2017 začnu i ty denní pitomosti psát. A konečně po mně budou děti něco dědit.;-)

1 0
možnosti
MM

Marku, mně je po každém takovém čtení tak dobře, dobře na duši, že je prostě všechno najednou lepší a fajn a a a...díky;-)

2 0
možnosti
MV

no dyt, Marcelo, to si prece v tom aktualnim blazinci zaslouzime!

diky za cteni

0 0
možnosti
Foto

Jak já bych ráda někdy poslouchala mámin život, Marku... bez zbytečných slov, díky!R^V

2 0
možnosti
MV

Jitko, myslim, ze mu naslouchas a ukazuje se to tim, jak zijes!

krasnej den preju

1 0
možnosti
JB

Já večer předčítala svému téměř nevidomému muži. Usnul po třech větách. Zato dětem celých deset let, co jsme bydleli v Poděbradech ve služebním bytě v areálu Vysílače - vlastně rušičky. Nad domem se pnula lana severního stožáru, nešla tam ani Tv ani rádio, tak se četlo.

0 0
možnosti
MV

pozehnanej domov, Jindrisko!!!

dekuju za cteni a ctete dal - on se vzdycky nekdo najde

0 0
možnosti

Jéžkovy zraky,to muselo být hezký poleženíR^VR^

0 0
možnosti
MV

ze zacatku trochu zmatek v hlave, Katko, ale pak se to vyladilo a bylo prijemne

dekuju za prizen a krasny dny preju

0 0
možnosti
Foto

Marku, byla jsem v práci, tak jsem dala jen palec nahoru. Teď mám víc času. Vzpomněla jsem si na jednu tetu, která si celý život psala do stolního kalendáře, kolikátou bábovku pekla. Začala hned v lednu - 1. bábovka, a pak po celej rok. Mně to přišlo milý, i když nevím, proč zrovna bábovky...každej rok počítala znovu.

0 0
možnosti
MV

uzasna teta...ty kalendare jeste existujou, nebo zmizely????

0 0
možnosti
DV

D43a50v60i80d 93V86l89k

29. 11. 2016 17:49

Já jsem tak rád , že jsem si mohl přečíst za celý den něco normálního bez Ortelu a nenávisti. Já Ti Marku děkuji a ta Tvoje máma je krásný člověk.:-)

3 0
možnosti
MV

Vlku, jsou temata, ktery me minou a temata, kterejm se z podstaty vyhejbam a mastim do textaku jen to, co zivot prinese bez kreci a snahy... dekuju a mame vyridim. byl jsem u ni o vikendu, mela narozeniny, a ta ti toho do me zase nasypala, ze by mel co psat i Jirasek...

1 0
možnosti
MH

Tedy Marku.. Opět krása a navíc mi to něco připomíná. Mne. Sice do Zoriny mám jisto jistě daleko, ale to předčítání... To mám v sobě. Nedávno jsem předčítala mladému kolegovi, byl v práci, odpolední směna a tak nějak mi "docvaklo", že volá, protože je sám.. Sám mezi lidmi, protože ti kolem byli cizí. Tak jsme zprvu povídali a potom, no potom jsem mu začala číst do mobilu.. A myslím, že máte o čtenáře víc. Sice to nebylo takové předčítání jako jste měl vy od Zoriny, ale.. Také se určitě v myšlenkách dostal někam, někam jinam. Do doby, kdy mu rodiče četli. A vím, že až zase zavolá, že opět budu číst nahlas vyslechnuté příběhy jednoho chlápka, který umí vyprávět.. Občas ho vídáte, třeba když se podíváte do zrcadla ;-)

1 0
možnosti
MV

cist lidem je dobry, Mirko

ted jde jen o to, esli takovyho chlapka, kterymu jste cetla, budou moje pribehy vubec zajimat, ale zkusit se to muze...

a dekuju za to ohodnoceni, ale - jak jsem uz napsal mnohokrat - ja jen zapisuju to, co se kolem me deje...a kdyz to lidi pobavi - tak fajn

krasny dny preju

0 0
možnosti
DP

To je krásný. Je úžasný, když má někdo tu vytrvalost to takhle psát. Mě by ty události připadaly takový obyčejný, ale po letech.....

0 0
možnosti
MV

ze jo...takovy "obycejnosti", ale jak fungujou...

krasnej den preju a diky za cteni

0 0
možnosti
Foto

H58a30n21a 68V36l21k31o70v55á

29. 11. 2016 16:02

R^Babička mého manžela si takto zapisovala do kalendáře. Vždycky 2-3 věty co se vešly do okýnka, ale každý den.

0 0
možnosti
MV

Hanko, to o tom kalendari melo bejt prilozeny k Vasi poznamce o babicce Vaseho manzela...nejak sem to pomotal a prsknul k odpovedi Dane Polanecke

dekuju za cteni a mejte se fajnove

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik