Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:D prima mama, ma recht!

0 0
možnosti

diky, Viktorie, jsem netusil, ze ke zabloudite i k mejm blogum. dekuju

0 0
možnosti

K pohance mám poněkud rozporuplný vztah - celá vařená na jakýkoliv způsob mi chutnala jako piliny. Ovšem kaše z pohankové krupičky nebo vloček mi chutnala moc. A ještě ten povznášející pocit, že jsem udělala něco pro své kornatějící cévy - k nezaplacení.

0 0
možnosti

vono je na ni nejlepcejsi to, ze se da mixovat se vsim moznym - cerstvou zeleninou, houbama, orechama, slaninou, různym korenim, opecenejma bramborama....puste hlavu na spacir, Dano a objevite i dalsi lahody z cekanky, nez jen tu na sladko...fajnovy fantazirovani preju!

0 0
možnosti
Foto

Marku, Zorina to má dobře srovnané. Škvarky jsou škvarky a pohanka je pohanka :-)

0 0
možnosti

Ivano, srovnavat, vyrovnavat, prerovnavat, rovnat, narovnat, dorovnat a mnoho dalsiho je v jeji DNA stejne silne, jako chut zit. o tom to asi vsechno v ni bude. dekuju za cteni a fajnovej zbytek soboty preju

0 0
možnosti
Foto

Marku souhlasím s tvou maminkou:-)

0 0
možnosti

je mozny s maminkama nesouhlasit, Honzo?

0 0
možnosti

Tatarák z vařených studených brambor taky jde. Složení totéž jako v tom pravým. Občas dělám na topinky.

Pohanka-dobrý. !Znám. fantazii se meze nekladou.

0 0
možnosti

Lido, tatarak z varenejch brambor zni stejne nadejne, jako kdybych prohlasil, ze Mata Hari byla taky skvela soustruznice. Mozna jo, ale tanecnici a špyjónkou byla urcite lepsi. tatarak je maso a brambory miluju na vsechny zpusoby - jen ne tatarak. a s pohankou mate recht - fantazii mezi neklade. o tom zadna. dekuju za cteni a peknej vikend preju

2 0
možnosti

Teda pohanka, no, zatím jsem ji nejedlá v úpravě kdy bych mohla říct, že mi chutná. Takže buď je to jedno z mála věcí, který mi vysloveně nechutná, nebo jsem ještě nenarazila na tu správnou úpravu.

Škvarková pomazánka z pohanky to nebude (měla jsem z ní sekanou a to byl hnus největší).

0 0
možnosti

uvarenou pohanku na panev, na ktery osmazite cibulku, cesnek a predem namoceny suseny houby (idealne hriby) z leta. pred vhozenim pohanky na panev na ni s cibuli a cesnekem opecte jeste uvarene brambory. prohodte s pohankou a zasypte cerstvym tymianem a lehce jeste prolejte olivovym olejem...dalsi varianty jsou jen na Vas, Zuzko...dejte se do toho - nebudete litovat! a diky za cteni. a na dalsi jidla "jako" se vykaslete...zivot je prilis kratkej na to jist blby jidlo!

1 0
možnosti

to si nemuze dovolit, maminky nezklamavaj, prece, Klaro

fajnovej vikend a hezko preju

0 0
možnosti
Foto

Marku, bacha! Zorka může překvapit a na tuty se zjevit před barákem;-D

0 0
možnosti

nebyla tam, asi v tu dobu byla na Mačupiču, Jitko

0 0
možnosti

Panečku, to byl dialog! A ta pohoda! :-)

0 0
možnosti

dialog je zaklad - a dobry jidlo! samozrejme

diky za cteni, Anatole (vyborny jmeno!!!!) a preju fajnovej vikend

0 0
možnosti

D84a69v98i52d 56V16l58k

13. 1. 2017 16:41

A máma má pravdu, škvarky mají být škvarky to dá rozum!

1 0
možnosti

Vlku, teply skvarky se soli a peprem - moje nejmilovanejsi bonboniera!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik