Diskuse

Důsledky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J66a67n 73K89o68z96á16k

4. 1. 2019 0:38

Pane Valíčku, taky byste se měl zamyslet nad sebou, jestli taky nejste jeden z těch, kteří kolem sebe šíří neúctu, ať už je to ke komukoliv.

3 0
možnosti
MV

Buďte, prosím, konkretni. Dekuju !!

1 0
možnosti
OP

R^ Důsledky vnitřní prázdnoty to jsou

0 0
možnosti
MV

Ano, máte pravdu, Olgo.

0 0
možnosti
MV

dekuju za hodnoceni, Zdenku, ale verte, ze bych radeji psal neco jineho

0 0
možnosti
RE

Taky se Marku často divím, s čím že to tady vlastně žiju.

0 0
možnosti
MV

diví se nás víc, Romane

0 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem o tomhle fenoménu mluvil s jedním dobrým psychologem. Ten mi říkal, že je to taková touha něco po sobě zanechat. A protože je pracné něco tvořit, tak je snadnější něco zničit.

Je to jistě schématické, ale nejspíše na tom je kus pravdy. Stejně, jako třeba útoky na bezdomovce, kteří se neumějí či nemohou bránit.

Máš pravdu, že to důsledek čehosi. Netřwba to rozvádět, všichni víme, ale nechci spustit lavinu v Tvé diskusi....

Karma

1 0
možnosti
JK

J67a72n 47K28o18z89á73k

4. 1. 2019 0:45

Je to strašné, ale takové šílené praktiky museli vidět třeba na Národní.

0 0
možnosti
Foto

smutný to je, hodně smutný...

1 0
možnosti
Foto

Toto jsou důsledky "úcty" současné demokratické státní moci vůči památkám, pomníkům atd.

Jaký je rozdíl, když ničí vandalové, nebo když k ničení dá příkaz státní moc?

Osobně jsem byl na Moravském náměstí přítomný tomu, jak naše "státní moc" ohánějící se západní demokracií ničila sbíječkami tento pomník: https://encyklopedie.brna.cz/home-mmb/?acc=profil_objektu&load=756

0 0
možnosti
MV

Měl jste stejnou, a stále máte, šanci vyjádřit se jako já. Nejen pouhým odkazem na www. Z diskuze byste pak měl možnost znát názory veřejnosti k situaci, kterou byste popsal.

0 0
možnosti
AL

Důsledky

Mlčeli jste, ... když pachatel, v lázeňském centru vylepil protižidovské plakáty a rudou barvou polil pomníky obětem holocaustu.

Tleskali jste lidem, ... kteří natírali tank, poškozovali a poškozují pomníky či sochy sovětských vojáků. Mnozí zde za války zahynuli či byli zraněni. Těm patří úcta. A kdo to relativizuje, komunisté?

Rozčilovali (oprávněně) jste se, když vandalové opět poškodili lavičku Václava Havla

Jste to vy, kteří na demonstracích nosíte atrapy šibenic a nápisy směřované k prezidentovi České republiky s textem „odstup nebo zemři".

Ano, vy (někteří) co to čtete ....

8 0
možnosti
Foto

Nemlčíme, ale vzdáváme to. Zpátky k případu s pokukováním po Vašich příkladech, Arnolde. Zkrátka ...máte pocit, že tohle dělají ti, co mají vystudované školy, pro soucasny in názor ty zbytečné školy, pomalu s ostudou ve vyslovení vysokoškolák,? gymnazista.?..ja bych se nerada pletla, ale tohle...bohuzel že se to stalo, ale velmi dobře ukazuje, jak ty, co mají pověst líné vysokoškolské kavárenské elity by k tomuto veledílu nikdo nestavěl jako pachatele. Tak jen se zamyslet, až budeme na vzdělávání dětí a jejich lenošeni na vysoké nadávat. Chut seberealizace se u zmíněných opravdu málokdy řeší takto.

4 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli ti vandalové byli mladí či něco přes čtyřicet. Co měli společného? Hloupost, nezájem, lhostejnost... Jejich život je tady a teď, jejich zřejmě jediný koníček je "dělat si co se mi zrovna zamane a na ostatní s...". Kdo je k tomu přinutil, že se takhle chovají? Na dobu to nesvádějme, asi se v jejich případě stala nějaká chyba ve výchově (jak říká už Radka). Jsou to v podstatě duševní chudáci. Není mi jich líto, mrzí mne, že zničili krásné fotografie, které se velmi dobře hodily na ten pidi plácek za ND, mrzí mne, že plivli na něco, co je jim cizí: úcta, respekt...atd.:-(

7 0
možnosti
MV

ano - dostavame se k tomu, cim jsem zacal blog - ucta, respekt, atd

i tak fajn den preju, Pavlo a diky za cteni

3 0
možnosti
Foto

R^souhlasím s tebou Marku-je to nepochopitelné a moc smutné:-/

2 0
možnosti
MV

presne tak, Libo - nepochopitelne a smutne

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik