Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedat facku by bylo potreba vsem do jednoho. Normalni, ze lzou, ctyri roky na ne nemuzeme

0 0
možnosti
MV

nedat facku ....

hezkej den preju, Kamilo

0 0
možnosti
ZS

Ale jo, klidně by ta facka padnout mohla, taková pořádná, tesařská, pevnou dlaní plnou mozolů ... jenže by se, bohužel, odrazila od hroší kůže ...

0 0
možnosti
DP

Kdo by si o něj lámal ruce?

0 0
možnosti
ŠM

nechtěl aby se takto Zorina zeptat i toho Andreje? A taky mu nedat facku?

0 0
možnosti
JK

Podobne se stalo memu kamaradovi. Rozbil okno, sousedi ho za ucho privedli domu. Tomu tatinek (advokat) hned narezal. Jirka jecel kdyz byl bit. Tatinek se ho zeptal: "Vis proc jsi ted bit". "Protoze jsem rozbil to okno".

Tatinek ho poucil: "To ne, ale protoze si se nechal chytit".

To je poucny pribeh pro soucasnost ve ktere se pohybujeme.:-)

1 0
možnosti
LV

A v které si, jak se zdá, libujete. Nevidím jiný důvod Vašeho příspěvku.

0 0
možnosti
MV

Dekuju Tomáši a fajn den preju

0 0
možnosti
JZ

Mě by jenom zajímalo, jestli si vy a vám podobní uvědomujete, že stydět se za prezidenta a premiéra můžou jedině vlastenci a nacionalisté, u nikoho jiného to už z principu smysl nedává:-)

4 5
možnosti
LV

Mě by jenom zajímalo, zda si uvědomujete, jakou jste napsal blbost. Prezidenta volí občané, premiéra jmenuje občany zvolený prezident na základě výsledků voleb, kterých se - světe, div se - zúčastní opět výhradně občané.

4 0
možnosti
MB

Lhal ..nelhal .. já nevím, jestli je tam nějaká ta jednoznačně měřitelná lež..tak dalece to nesleduji..

Obávám se, že ten problém bude v subjektivním vnímání. Pochybuji, že on sám má pocit, že by lhal.. nejspíše je přesvědčen o své pravdě. Stejně tak jeho odpůrci jsou přesvědčeni o své pravdě.. A obě strany se budou přetahovat o právní výklady, auditory, média atd..

Obecně pozitivem takových tahanic je vytváření precedentů..upřesňování a vylepšování kultury v dané oblasti.

Negativem může být přehánění a zavádění až absurdních měřítek, pravidel a atmosféry jako třeba v případě MeeToo..

Pokud jde o dotace, tam je nejrozumnějším přístupem jejich minimalizace ..minimalizace prostotu pro korupci, podvody, zneužívání, plýtvání, různé výklady, politikaření či šikanování.. Ale touto cestou se EU jistě vydat nehodlá.. A to mě pálí nejvíce ..toto "socialistické" centrální řízení..

Takové prostředí je ideální pro predátory ..a Babiš je jen jedním z nich .. Jedním, který se dostal do světla reflektoru ..

6 0
možnosti
ZD

Velmi uvážlivá reakce na současnou hysterii. Show potřebuje z nějakého důvodu pokračovat a hledaje témat, zabíhá tam kde se kritizující velmi podobá kritizovanému. Někteří osvícení duchem inteligence tomu říkají : na hrubý pytel hrubá záplata a mávají plakáty proti hrubému pytli.

Překvapivější je jak daleko se s aktuálním proudem emocí nechají unést i místní blogerské "elity". Nikdo si nenechává zadní vrátka svých stanovisek ani pootevřená pro uznání případného omylu. Plnou parou vpřed ať se konečně něco stane - to je směr hlavního útoku. Nikdo se ani trochu nezajímá co přijde druhý den po případném vítězství. Nemohu nevzpomenout na sametovou revoluci a na dvoukolejnost vývoje. Na náměstích tekly emoce a slzy a v kuloárech se tvrdě jednalo.

Historie například VŘSR je zalita krví ale dvoukolejnost tam byla od počátku také. Že by platilo to o té historii a poučení a tak ?

3 0
možnosti
TK

Krásný článek! Ale tomu "našemu", na koho to sedí, by zřejmě jedna facka nestačila. A kromě toho - on by si určitě ani neuvědomil, o co jde! Lhář, zloděj, prospěchář, udavač - co je proti tomu rozbité okno ....................

3 1
možnosti
MV

Když ego preroste inteligenci, konci to tak, jako v příběhu pana premiéra. Diky za čtení a fajn dny preju

0 0
možnosti
ZH

On nejspíš nedostal tu facku včas, kdy by mu ještě mohla pomoct. Snad důsledek "volné výchovy". V jeho věku zbývá už jen kriminál...

2 0
možnosti
MV

A možná by se zbavil (babis) nějakého mindraku, tak by možná přestala jeho touha všechno řídit. Hezky dny preju a díky za čtení

0 0
možnosti
Foto

Tady "pár facek" a demonstrací nepomůže, obávám se;-(. Proti "demokraticky" zvolené a pevně zakořeněné korupci se bojuje velmi špatně.

Jinak pocity mám dost podobné.R^

7 0
možnosti
MV

nenavadim k nasili, ale to jsi pochopila

a projevum nespokojenosti - demonstracim - verim

dekuju za cteni a hezkej vecer a zejtrek taky, Pavlo

4 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik