Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslím, že se naplní scénář paní Aleny. Babičky použijí jednorázovou dávku buď na nákup dárků pro vnoučata, nebo jim ty peníze rovnou dají a vnoučata je pak utratí za kraviny. Spotřeba v každém případě bude.:-)

0 0
možnosti
DV

D44a15v69i15d 92V71l62k

30. 9. 2020 9:30

Rakve dodá nějaké sróčko z holdingu obávám se ,že to Miluše nevyjde ten Run na bohatství.

0 0
možnosti
MV

Run na bohatství? Miluska si de facto dělala z toho všeho bžundu, Vlcaku.

0 0
možnosti
ZS

Miluška má za ušima, teď ještě, aby ten pětilitr prošel schválením ... kdyby ne, tak jí klidně na tu vstupní investici půjčím základní kapitál. ;-)

0 0
možnosti
MV

presne tak, Zdenko, dala si k sobe alenku, levny drevo a covid a vysly z toho rakve. pro nekoho mozna i lehce morbidni, ale takovej je zivot. moc se s nama nepara, tak nebudeme o rakvich psat jako o ulozisti odchazejicich, kdyz jsou to rakve...

diky za cteni a mejte se hezky

p.s. Milusce v pripade nedodani kapitalu vyridim

0 0
možnosti
DH

D79a66v36i44d 10H47o39r15á95k

29. 9. 2020 14:17

Toto téma je pro mě skutečně horké, neboť jsem z mladé generace, která v r. 89 ́ pozvedla nad naše hlavy prápor svobody a demokracie, který hrdě neseme vstříc naší šťastné, světlé buducnosti, a právě my to odneseme, neb musíme usilovnou prací a našich daní hradit propastný schodek rozpočtu který i díky nesmyslnému "5.000,- úplatku" gerontům penzistickým ještě narůstá. A to nehovořím o marasmu, který nám tu tato generace zanechala a z něhož se stále za těch skoro 31 let vyhrabat nemůžeme.

A myslím, že takový bonus bychom si zasloužili spíše my, než oni. Ve zdejších diskusích jsem udělal nenápadnou, a zdůrazňuji genderově vyváženou anketu, v níž jsem se při příležitosti zmínky o tom bonusu ptal věkově starších diskutujících, a to jak těch co s tím "bonusem" souhlasí, tak zejména těch co jím jak uváděli opovrhují, zda je netíží svědomí přijmout v tomto předvolebním období vyhlášený a schválený bonus, který bude účelově vyplacen v předvánočním období a má charakter "Jidášského groše". Též jsem položil nenápadnou otázku, zda by případně byli ochotni k určité solidaritě se s námi, co poneseme ty náklady, se nějak podělit? A mé otázky byly zaobaleny tak, aby formou co nejvíce působily na city obdarovaných gerontů. A jak myslíte, že tato anketa dopadla?

Musím použít formulace podobné té, co často užíval náš milovaný ex-předseda vlády a ex-president V. Klaus senior, že NIKDO, ale skutečně NIKDO nezaujal k položené anketní otázce KLADNÉ odpovědi !!!

A to přestože jsem nabízel diskrétní předání čísla účtu, kam by mi mohli nějakou, raději vyšší nejméně čtyřmístnou částku začínající alespoň číslicí 2 a vyšší přeposlat, či jiný pochopitelně opět diskrétní způsob předání, tak odpovědí byly jen a jen výmluvy, zda vím kolik stojí seniory např. falešné zuby, či že tyto poskytnou do nějakých pochybných "kuřecích" fondů a nadací a podobné báchorky.

Jen pro doplnění bych uvedl a nebudu uvádět zda šlo o ženu, či muže se i ve zdejší diskusi nachází kdosi, kdo byl osloven(a).

0 0
možnosti
JK

J82a52n 82K60o32z53á91k

30. 9. 2020 0:40

Jestli si myslíte, že ten prapor svobody jste zvedl zrovna vy, tak je mi vás líto. Kdyby ti, podle vás, dnešní geronti podpořili komunisty, tak se žádná revoluce nekonala. Těm gerontům bylo tenkrát od 35 do 45 let. S nějakými puberťáky by si lehko poradili, ale to, že neměli podporu u lidí, kteří měli rodiny a malé děti, to je dostalo do úzkých. Vaše bojovnícví za svobodu, je směšné. Z hlediska dnešních mladých, jste už jenom geront, který vzpomíná, jaký byl hrdina, když ho ještě nemohl nikdo nijak postihnout.

2 0
možnosti
Foto

Taky budete u Milušky investovat, Marku? ;-D

0 0
možnosti
MV

ja od pana Babise vstupni kapital nedostanu, Slavko. to, co jsem vydelal, jsem chtel investovat do cestovani, ale tam je to ted takovy vachrlaty, tak si koupim cokoladu a bude dobre

diky za cteni

0 0
možnosti
Foto

Mně se Miluščin plán líbí. Má logiku a určitě by mohl být úspěšnej

0 0
možnosti
MV

o tom zadna, Zuzo

hlavne ma ale Miluska - i jako seniorka v aktualni situaci - nadhled. a to ja cenim leckdy výš, nez chleba s maslem a syreckama...a to je uz me uz co rict

krasny dny preju a dikes za cteni

0 0
možnosti
ND

No já nevím, Marku, jestli je tohle čtení pro mě v této době povzbuzující...

Ono vydělávat na neštěstí jiných je asi v každé době

Zvýšená potřeba rakví, ano skvělá investice...

1 0
možnosti
MV

Nado, posledni dobou lidem ubejva hlavne nadhled, jak jsem si vsiml. Povzbuzeni necekejme od Milusek a podobnych, ocekavany je opravnene od jinych. zatim se ho ale nedostava

dekuju za cteni

0 0
možnosti
AN

A92l28e58š 60N36o41v71á15k

29. 9. 2020 11:35

má to jen jednu slabinu: těch pět tisíc ještě zdaleka senioři nedostali, opozice to stopla ve sněmovně...

2 0
možnosti
Foto

I84v71a98n 76M42a44r85e79k

29. 9. 2020 11:46

. . . . . "Stopla?"8-o. . . . . . .Možná nám ale opozice jako "protihodnotu" navrhne znovuzavedení pohřebného, takže alespoň to by jsme si ve zdraví užili. R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

To sedí.

Hezkej den, Marku.

0 0
možnosti
MV

jj, seniori se casto ozyvaji s tim, abychom je nepodcenovali

Miluscin plan je zarnym prikladem, ze tak cinit nemame, Jene!

diky za cteni a hezkej kratkej tejden preju

0 0
možnosti
JS

Souhlas, je vidět, že to důchodci pochopili. Moji důchodci /mám doma 2/ to také nazvali příspěvek na rakev.

0 2
možnosti
MV

a vidite, Josefe, nekteri seniori maji zcela jine plany - sluzbu pro ostatni! a to se pocita.

dekuju za cteni a hezky dny preju

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 27,94
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik