Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^A proč ne, Marku? Vždyť po smrti už nám to bude jedno:-)

0 0
možnosti
MV

ja s mamou ale mluvil o dobe, kdy jeste budu stont je sem tem v tech urnach ze sklipku "vyvencit", Honzo...

at je dobre preju

1 0
možnosti
Foto

Náhodou, tvoje maminka to má pořešený velmi prakticky. To moje máma občas z čista jasna nahodí téma "rozptylová loučka". Už si našla na internetu pár žhavých kandidátů, jenže a) tuhle roste borovice, ze který padaj ́ šišky, b) tamhle je příliš blízko hlavní slinice - to je moc hluku, c) jinde je to moc daleko a vy tam nebudete chodit atd. atd. - zkrátka vlastní "sklípek" je ideální.:-):-):-)

No nic, jdu místo věcí příštích řešit věci dávno minulé - čeká mne zkouška z vývoje jazyka: zdá se to býti jesť dosti trudné až duchomorné.:-/

0 0
možnosti
MV

zkouska z vyvoje jazyka? to zni jako z mediciny - prenatalni...

fajnovy dny preju a stastnou ruku pri hledani ty spravny loucky!

0 0
možnosti
DV

D64a64v68i40d 52V48l29k

9. 5. 2017 9:45

Sklípek se hodí vždycky. Na urny, na víno na jabka a nebo na všechno dohromady,aby to nebylo smutný. Hezké jako vždy. Apropos byl jsi na srazu nejlépe oblečený muž. Manželka konstatovala dle fotek|: "To je elegantní muž ten Marek!"

1 0
možnosti
MV

Vlcaku, musim na ten forichtung nahlidnout podrobne. ale pritomnost jablek u popela lidi je fajn - aspon to tam bude vonet.

a k tem hadrum: vidis a to tam, kurnik sopa, nebyla Frantiska Cizkova..., ale Vladence dekuju, je videt, ze ma vkus - na chlapa pro zivot i na hadry chlapu kolem tebe!!!! krasny dny preju

1 0
možnosti
Foto

No vida, taky mě občas napadne, co bude, až bude, a říkám si, že člověk jako já si zaslouží, aby jeho pohřeb byl pořádná sranda, takže z reproduktorů místo smutečních písní se bude valit klasický punk 70. a 80. let a kdo nebude pogovat, nedostane pozvání na pohřební hostinu. A šmytec!

0 0
možnosti
MV

Martine, v tom jsme zajedno. Zadnej Dvorak nebo Schubert! oi oi oi...takovejch mejdanu bude v krematoriich s narustajicimi lety cim dal vic!!!!

0 0
možnosti
JS

Jo, s věcima po smrti je švanda už za životaR^R^

Například já mám v tomhle jasno - ať se bude dít co chce, jedno vím jistě. Po smrti mi bude moje tělo úplně ukradený ;-D

0 0
možnosti
MV

jako ze kradači mrtvol????

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 27,98
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik