Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzpomínám si na jednu příhodu z deváté třídy. Bylo to 1.dubna a naše třídní učitelka měla ten den na sobě nové šaty. Když jsme se řadili za jejího dozoru ke dveřím, jeden "sígr" ji řekl: "Souško, máte vzadu roztrhané šaty!". Ona se hrozně lekla a s otázkou "kde?" se se začala pídit po té pohromě. Načež on opáčil: "Apríííl!". Reakce učitelky byla spontánní - vyťala mu takového facana, že měl červenou hubu do konce vyučování. Stejně spontánní reakci bych uvítal od učitelky z vašeho příběhu, když ji ten "sígr" požádal o vystoupení z Metra. :-)

1 0
možnosti

D29a38v52i51d 94V27l55k

14. 10. 2017 8:58

Hele Marku ony už se ty děcka nesmí ve škole fackovat co?;-D;-D;-D

0 0
možnosti

kdyby se tomu porad rikalo "štulec", bylo by po problemu, Davide

co ja jich dostal! i ve skole sem tam padla - ani se nedivim

fajnovej vikend preju

v kolik jste vcera skoncili?

0 0
možnosti

Jitko, dikes. jsem rad, ze pobavilo

fajnovej vikend preju

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D paňúča půjde za svoji trpelivost do nebe!

1 0
možnosti

jednou nohou jsou v nebi uz za zivota vsechny uci, Kamilo

diky za cteni

0 0
možnosti

P72e72t27r 54A48g84u57l35á69r

13. 10. 2017 18:22

Se vším respektem k tomu, že to celé roky vydržela - ztratila kontrolu. Na otázku, zda by mohla splnit přání měla odpovědět, že tam bohužel není kvůli plnění přání, ale jako pedagogický dozor a pedagog.

0 0
možnosti

ale, Petre, trosku nadhledu...

je to uz par desitek let, kdy me v prvni tride zaklady privitala pani ucitelka Dundrova. a vite, proc si na ni hlavne pamatuju? protoze se v mych ocich nikdy nechovala jako pedagogicky dozor, ale jako vlidna, usmevava úča, ktera musela casto prekonavat nalady a otazky nas, malejch deti

dekuju za cteni a hezkej vikned preju

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že by paňučitelka ukázala, že nejen chlap má "koule", kdyby řekla něco v tom smyslu: "a) Patriku mají (následoval by výčet pohlavních znaků), b) pokud potřebuješ nutně vědět, jestli máš "kundu" (prosím, používej v dotazu 4. pád), tak to se doma pro jistotu podívej do kalhot a zítra nám o tom poreferuješ..."

No jo, s puberťákama je to těžký, ale většina z toho vyroste. ;-D Když na mne někdo ze studentů zkouší, jak reaguju na tahle "slovíčka", tak asi tímhle stylem. Se to pro jednou nepo.......e, když úča zopakuje vulgární výraz.

Přeju hezký víkend.R^:-):-)

3 0
možnosti

tebe chci mit za ucu, Pavlo!

krasnej vikend preju

1 0
možnosti
Foto

;-Dvtipné to je ale originální rozhodně ne, protože tyhle slovní hříčky kolovaly už za mých školních časů-ale každý znovu objevuje Ameriku a myslí jak je super special original-na ty puberťáky to chce fakt dobrý nervy a já se těm učitelkám divím, že za ty jejich platy jsou ochotné:-/

jinak jezdím stejnou trasou.-metrem z Veleslavína do centra-tak budu příště víc naslouchat:-)

0 0
možnosti

netvrdil jsem prece, buhvijak je to originalni, viz moje detske "čapí", rozhodne si o sobe nemyslim, ze jsem super special original,Libo

mejte usi v pozoru, mhd je pokladnici vseho!

0 0
možnosti
Foto

J23a77n 72P16r37a85ž39á61k

13. 10. 2017 13:43

R^No, možná by v daný chvíli pro ní bylo opravdu jednodušší vystoupit.:-)

1 0
možnosti

tim by u me vyhrala!

ja bych to taky udelal a skocil zpatky do metra jinejma dverma - Pata by cumel a ja ziskal nejaky body

hezkej patek, Jene!

1 0
možnosti

Patriku,sekundární,čili druhotné pohlavní znaky,mají i osoby mužského pohlaví.Takže krom vousů a ochlupeného podpaždí a pohlaví, u mužů ovlivňuje sekundární pohlavní znaky především hormon testosteron a patří k nim zejména:

zrychlený růst těla a svalové hmoty, dále pak silnější, hrubší kůže a změny rozložení podkožního tuku a v neposlední řadě i prohloubení hlasu.. takže si to pěkně zapamatuj,zítra si Tě z toho vyzkouším. A jakej by byl ten pitomeček? Takhle malinkej! Herodes, to byl král...za tu větu o vystoupení,by měl otisknutý prsty ve svým ksichtě. Jak já tyhle hajzliky, co nemají k nikomu úctu, nesnáším!!!!

2 0
možnosti

Sarko, myslim, ze na celej ten pribeh jdete moc pedagogicky. me vratil do klukovskejch let a bylo mi v nem dobre. ze byl Patrik trochu hajzlik...budiz, ale hloupej rozhodne nebyl, proste jen lehce rebeloval - a ne zrovna blbe

neuctu jsem tam nevidel, spis to sigrovstvi

diky za cteni a klidnejsi patek trinactyho preju

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS