Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám na vlas stejné pocity, jako Vy, pane Valičku. Podobně jako kdysi za totáče, když jsme upřímně žasli, že něco funguje jak má, tak jsem u debat prezidentských kandidátů užasla, že kromě obskurních figur, které zaplňují veřejný prostor, ještě stále máme skutečné osobnosti. Sympatické muže, kteří dovedli kultivovaně vyjádřit svůj názor a volební kampaň vedli v duchu fair play. To je velká naděje do budoucna.

Jen je mi líto, že jsme během kampaně neměli větší příležitost se prostřednictvím obrazovky blíže s kandidáty seznámit, třeba tak, jako včera v povolební debatě šesti kandidátů. Byli skvělí, inspirativní a mnohé bych také ráda viděla ve vrcholných pozicích buď ve vládě, nebo v kanceláři prezidenta republiky.

Vedle Pavla Fischera a Marka Hilšera, o Michalu Horáčkovi nemluvě, byl pro mě příjemným překvapením i Vratislav Kulhánek, který je o rok starší, než současný prezident (!) a přesto je to mentalně, erudicí i nasazením člověk 21. století, žádné retro...

A Vám samozřejmě karma!

13 1
možnosti

nejde o karmu, Leono, jde o ten fantastickej, dlouho nezazitej pocit, ktery jsem mel ja a dalsi lidi v Cesku (jak jsem si vsiml reakci v mem okoli i tady v diskuzi)

na to zadna karma ani medaile nemaj

diky za cteni a radost preju

2 0
možnosti

Tak já ještě poděkuji za to, že jste přesně vyjádřil naše pocity... a potvrdil mi, že jsme tu ještě stále doma, že svým spoluobčanům rozumím. V poslední době mě sžíraly velké pochybnosti.

(Je to trochu patetické, ale jak by asi řekl Švejk, jsou v životě okamžiky, kdy je i ten patos na místě.)

4 0
možnosti

patos, kterej neprelepi realitu v poradku rozhodne je, Leono

1 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik