Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Její bůh je nejspíš psychopat.

4 0
možnosti
MV

To netuším. Mně ale pan P přijde jako člověk, se kterým bych nechtěl mít společny ani plot.

3 0
možnosti
MV

Lidi blbnou všude, ale hlavně v Rusku mají dost nevymachane to... pusy.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
Foto

Než kohokoliv obviníte ze lži, měl byste jeho argumenty vyvrátit a prokázat svoji pravdu.

1 9
možnosti
MB

Tak to s lidmi dopadá - Když jsou doblblí Pravdou naší a právem Rudým ! Navíc, pokud pocházím ze země, která je největší a před 75 lety porazila Adolfa ! Na řadu věcí se pak dívám jinak. Svrhnu Cara a najdu si jiného. Soudobý, pak ani nemůže odstoupit, protože svět je v problémech ! Bude lépe - Hospodářství nařídil, aby rostlo. Aby bylo ještě lépe, nebudeme ctít nic, ani poslední závěť.

V. Lenin si přál být pochován po boku matky v Petrohradě. Kulové, vysušen budeš a máme dobrou turistickou atrakci. Jako sportovci musíme vítězit ! Popijeme Hopsinkovou šťávu ! Ještě lepší je zázračný lektvar, který míchá státem řízené pracoviště. Vedoucí = Soudruh, druid Panoramix ! Až to praskne, je to jasné. Celosvětové spiknutí sil podlých. Po záludném Brouku, zase přichází Virus ! Viník je jasný, dlí za velkou louží a Bůh to vidí a všechny nás potrestal !

Co ta osůbka upřímně a naprosto přesvědčeně říká - je neuvěřitelné ! Můj otec by zase lkal, že jsem jej zcela znemožnil před celým městečkem ! To ještě neslyšel vyprávět ruskou gymnastku .Musím jej na hřbitově informovat o novinkách ... :-)..

9 0
možnosti
Foto

A za co jiného Bůh seslal koronavirus na lidstvo?

Nebo snad máte lepší argumenty než ta ruská gymnastka?

1 11
možnosti
MB

Samozřejmě - Základní hygienické podmínky na přelidnatém čínském tržišti ! Prymula by tam měl vyrazit a Miloš na místě vypít kořalku z hada ! (Já to Číně udělal - koupil v hotelu). Má to zvláštní odér, něco jako po příchodu do skleníku s rajčaty. Oči zavřít a jazykem plaza přitlumit v lahvi ! ...:-)

9 0
možnosti
MV

Doufám, že mí nazorovi odpůrci nebudou jen srabacky minusovat. Že se pokusí slova a názor gymnastky vysvětlit, případně obhájit jako správné.

11 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 1
možnosti
Foto

Jsi dnes plodný, Marku. Ale co má člověk doma dělat, viď.:-)

Karma.R^

8 0
možnosti
MV

Dnes blog v plánu nebyl. Furt sijeme a já ráno ještě vypucoval octem lednici a trochu poklidil v krejc dílně, pač sem prijedou točit něco do zpráv. A k tomu chodím s coklem, Šárko. Nenudím se. Ale tohle prohlášení soudruzky gymnastky mě teda fest stouchlo. Já sem klidnej, ale vocad pocad...

5 0
možnosti
Foto

Obdoba Gott straffe England...R^

6 0
možnosti
Foto

S tím nic nenaděláš, Marku:-( Radši si užívej krásnej jarní den.

5 0
možnosti
MV

Nenadelam, ale okomentovat tak do nebe volající drzost mohu, Jene. Zvedlo mě to před rostenkama na houbách pořádně ze židle. Ta ruská nabubrelost!

4 0
možnosti
Foto

Bůh je asi Rus, jinak si to nedokáži vysvětlit....;-)

7 2
možnosti
MV

... a na věčné časy, jak to tak díky iniciativě pana Putina vypadá.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,01
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik