Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Celkově ovšem platí, že ODS míří na jinou voličskou skupinu - mladé, střední třídu, živnostníky. Levice pak na důchodce a sociálně slabší. Babiš má u důchodců stále značnou podporu. To není chyba důchodců, ale ODS. V první řadě prosím vyhodit Fialu a Němcovou, ať je možné uvažovat o volbě ODS.

5 1
možnosti
MV

nechal bych na partaji, koho vyhodi a koho ne

i podle toho se budou volici rozhodovat

hezky den a diky za cteni

1 0
možnosti

SouhlasR^ Jen bych dodal, že k dnešním důchodcům patří i ti, kterým bylo v listopadu 1989 kolem 40 let, tedy byli na vrcholu tvůrčích sil a zažili posledních třicet let v nových poměrech, takže dnes jsou zcela v obraze a nenechají se opít rohlíkem ani koblihou. To jen tak na okraj. Někdy mám pocit, že pod pojmem důchodce automaticky vzniká představa nemohoucího a přitroublého děduly.:-)

15 0
možnosti
MV

ano, nepravem vznika, v tom jsem s Vami za jedno

a prave ti, kteri se vyjadri k pridavku jako k uplaceni se rekrutuji ze skupiny, o ktere pisete

verim, ze tyto skupiny budou narustat

hezky den a diky za cteni

5 0
možnosti
MV

ja pred nekolika lety rad fb opustil - docital jsem se tam "ruznosti" a zralo to cas, ale kvuli vam tam po opravdu dlouhe doby vlezu, abych mohl reagovat, Nado

0 0
možnosti
KL

Někdy mi přijde, že celá naše společnost nenávidí důchodce.. Kolik z nás se dokáže postarat o rodiče, prarodiče? A kolik z nás jim dokáže zajistit důstojně stáří? Když měli důchodci vyhrazené hodiny v obchodech... křik, kde si mám koupit svačinu, jako? Když jim přidají pár tisícovek, zase křik.. Kdo přidá mně, jako? Chápu, finančně, politicky..vadi. Ale až ti důchodci zemřou, to bývá hádání o majetek... Lidi jsou ks.. l. A není to o Babisovi nebo ODS. Pokrivily se morální hodnoty.

6 4
možnosti
PN

Hodně přestřelené od Babiše. Jasně tu v diskusi dokázáno, že bez Babiše se měli důchodci lépe. Když se zvedne DPH u obou sazeb a zdraží se vše, tak to důchodci vlastně nepocítí. Ani když jim zmrazí růst důchodů a těm šťastnějším, kteří mohli pracovat zrušili slevu na dani. Určitě k lásce mezi ODS a důchodci přispělo zvýšení poplatků u doktorů a v nemocnicích. Ty chtěla ODS ve výši 200 Kč.

0 6
možnosti
MV

diky za precteni blogu i za reakci zde v diskuzi

preju pekny den

0 0
možnosti
Foto

Pěkně jste to napsal R^.

A Babišovy lži? Škoda slov.

4 0
možnosti
MV

pokud budeme ke lzim pristupovat formou "skoda slov", dostaneme se hloubeji, nez si dokazeme predstavit, Jene

dekuju za cteni a mejte se fajn

0 0
možnosti
JK

Napsal jste to pěkně. R^ Karma. Snad jen dodám, že Babišovy lživé manipulace jsou v podstatě hodně primitivní, ale velmi dobře účinkují na lidí bez schopnosti kritického myšlení, a takových je mnoho.

10 0
možnosti
MV

dekuju za cteni

oproti minulosti az ale dost lidi manipulace dokaze rozpoznat, toho se drive nedostavalo a ja jsem za aktualni reakce rad

hezky dny preju

0 0
možnosti
Foto

Spíše byste se měl vyslovit k tomu, jak ODS měla důchodce ráda. Ať je to jakkoliv přibližně, tak fakt je ten, že zatímco cenová hladina a průměrný důchod vzrostly od roku 1989 desetkrát, tak průměrný plat patnáctkrát. Naštěstí pro ty důchodcë, kteří mají vyřešené vlastnické bydlení, tak to tak tak tristně nevypadá. To samozřejmě je cena za to, že ještě dnes nějaké důchody jsou vypláceny.

Symbolicky mě nejvíce iritují stropy na zdravotní a sociální pojištění.

0 6
možnosti
MV

meli bychom se take ale vyslovit k rokum (krizi/prosperite), kdy meli duchodce radi v ODS a kdy maji duchodce radi v ANO

0 0
možnosti
KP

Není pravdou že ODS nenávidí důchodce. Opak je pravdou. ODS vždy v první řadě šlo o plný zdravý život důchodců. To byl také důvod proč za vlády ODS bylo přidáno důchodcům 42 Kč. Obezita je svinstvo.

1 5
možnosti
MV

dekuju za Vas prispevek, pane Penkavo a preju hezky den

0 0
možnosti
Foto

J39a20n 70Š52i50k

3. 9. 2020 10:35

Myslím, že úctu, pohlazení, pochopení, atd., by měla v první řadě rozdávat seniorům jejich vlastní rodina a ne stát, čímž nijak nerozporuji celkové vyznění Vašeho článku. Je smutné, že čím dál více lidí, se tyto, celkem jednoduché věci, snaží na stát i se svými seniory. Strašně se pak všichni diví, jaké mají starší lidé názory. No, myslím si, že v tom případě by si mnozí mohli položit otázku, jak se svým otcem či matkou mluví. Spousta je zapšklá a naštvaná na celý svět. Je se co divit, když se obrací k televizi, která je pro spoustu z nich jediný "tvor" v blízkém okolí, který s nimi mluví? Není to tak všude a není to tak u každého, ale je a není takových případů málo. Jinak k těm blábolům některých politiků ze všech světových stran se nemá ani cenu moc vyjadřovat, každý z nich říká co se mu momentálně hodí. Život je však spravedlivý. I oni budou jednou staří a i s nimi se pak bude snažit někdo manipulovat a i z nich mnozí podlehnou. Hezký den pane Valíčku

8 0
možnosti
MV

o uloze rodiny neni pochyb. rodinu by mel zase podporovat stat . je to provazane, myslim.

dekuju za cteni a hezky dny preju

2 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 19,71
  • Průměrná čtenost 2414x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik