Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marku, opět skvělá představa a námět k vaření. Zdravím a fajnovej den přeju! R^;-)

0 0
možnosti

takze drzkova! chlapy doma te budou, Jitko, milovat estevic! fajnovou stredu preju a diky za cteni

0 0
možnosti

No,tak jste mi to zase nandal.Už pomalu měsíc suším v lednici sklenici držťkovky,stále jsem odolával a teď je po všem.Ještě se pokusím vydržet do večeře,ale pak bez milosti jdu na ni!!! Kašlu na hubnutí,tenhle Váš článek je horší než zbraně hromadného ničení !!! Za trest jsem Vás navrhl na Blogera roku.Ještě jednou díky za "dršťkové pohlazení" ...R^R^R^;-D

1 0
možnosti

archivni drzkova...co vic si prat?! diky za cteni a preju fajnovej den. a za nominaci diky, i kdyz mi fakt velkou radost dela spis to, ze lidi bavi moje skladani slov dohromady

0 0
možnosti

To není fééér, dneska jsem zahájila půst a teď tu slintám!!! Asi jí vyrobím aspoň z hlívy, no ;-)

1 0
možnosti

Nebudete litovat,je trochu tužší,ale máte-li pevný chrup...Dobrou chuť !R^;-D

1 0
možnosti

:-) Pro mě bloger roku - vy a pan Melichar. R^ A vaše maminka! (Může být maminka bloger roku? Ach, koho to zajímá, prostě je a hotovo. R^:-))

1 0
možnosti

no vidite, Dano a ani nemusime cekat do konce ankety a jejiho vyhlaseni. dekuju a preju fajnovy dny!

0 0
možnosti
Foto

Nevím, ale takové detailní popisy dobrot by měly být zakázány. Co teď mám dělat? Je noc a já mám úplně rozbujařené chuťové pohárky a přitom naprázdno polykám sliny!

U nás v ulici dříve bývalo řeznictví doplněné jídelnou na stojáka, každé ráno se odtamtud linuly všechny ty neodolatelné vůně dršťkovky, gulášovky, párků, uzeného, za výlohou "montérky" pochutnávající si na těch dobrotách, vždycky jsem litovala, že jsem kancelářská krysa a musím běžet do práce, protože v tak časnou hodinu jsem ještě neměla přestávku na svačinu. :-)

Zvláštní je, že ta jídelna zmizela, přitom tam bylo každé ráno plno.

Rozumově dávám karmu, pocitově bych Vás teď nejraději uškrtila. ;-D

2 0
možnosti

nejsem škrt, tak klidne škrťte, Leontyno...a sem tam, byt jako kancl krysa, do teplyho useku vrazte - bohate se vam odmeni! krasny dny preju

0 0
možnosti

Markuuuu, tohle mi nedělejte. Právě jsem si dala na fejsbůk můj první RAW dort, a hned mi pod ním přistál tento Váš blog!!! ;-D

0 0
možnosti

A víte, Marku, že jsem na Vás a Vaše gourmetství včera myslela, když jsem marodnému manželovi vařila z uzených žebírek pořádné šunkofleky a z vývaru uzený oukrop, vše řádně očesnekované (upíři se vystěhovali)? Jinak jste mi zase podráždil chuťové pohárky a dršťkovka bude pozítří. A ovar třeba taky, stačí, když kus ubereme našemu psovi ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

takze zacinam slouzit i jako inspirace - to nejni blbej zivot! doufam, ze maroda zebirka postavila na nohy! diky za to, ze me ctete a krasno preju

0 0
možnosti

Držková mi moc chutná a dnes poprvé jsem měla pocit, že se její vůně line z monitoru. Přeju prima den

0 0
možnosti

az tak, Nike? to bysme si meli nechat patentovat... preju fajnovy dny!

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Marku... Napsal jste to tak dobře, že se v mé hlavě rozeběhly připomínky chutí a vůní... Ach ta živočišnost... A ač z Prahy, dopřávám si čas od času podobné hody v Uhlířských Janovicích. Jídelna pana Klepiše na náměstí nemá chybu ;-)

0 0
možnosti

zivocisnost je dosud nespecifikovany perpetum mobile, Jitko. a diky za tip, kdyz nekdy pojedu pres UJ, pana Klepise rozhodne navstevou poctim!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 27,94
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik