Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marku, blog, jak bych to řekla, od tebe velmi netradiční, ale velmi podnětný. Mozky by se neměly krčit R^

0 0
možnosti

ja vim, Ivano, ale nejak to uz muselo ven

mozky se nesmej krcit!!!

0 0
možnosti
Foto

P.S.: Nechci si přihřívat polívčičku (viz Jana), ale nemohli bychom si také tykat? Už trochu po těch třech letech na blogu ztrácím přehled, jak koho oslovuju.

:-):-):-)

0 0
možnosti

jasne, cekam vzdy, co na to dama - tak me to doma naucili...

takze, Pavlo, ahoj! (ted uz jen, abych si pamatoval - mozna budu ze zacatku jeste vykat - prosim o shovivavost)

0 0
možnosti
Foto

Napsal jste celý článek, ale stačilo by říci, kdo má moc a peníze ten má pravdu.

To bylo, jest a bude v každé společnosti a poznání, že i v demokracii se musí jednat diplomaticky, aby člověk nenarazil je staré, neboť i v dávné minulosti najdeme mnoho příkladů, které nás před otevřeností v jednání varují.

0 0
možnosti

Marie, ve vasem svete by me to neba, fakt. Pravdu nema vzdy ten, kdo ma penize a pravdu. To si oPRAVDU myslite???

0 0
možnosti

Ono to vlastne zacina uz tou hymnou zeme ceske, hymnou Cech...

0 0
možnosti

...

diky za cteni a fajn dny preju

0 0
možnosti
Foto

"Už pár měsíců mám divný pocit. Pocit, kdy vám někdo říká, že červený čtverec, který před sebou vidíte, je vlastně žluté kolečko."

Já mám tenhle pocit několik let. Už jsem ho kdysi zažila. Nechci o tom na blogu psát, držím se své literatury a porodnic - mohla bych být vstrčena do nějakého šuplíku či ismu. Ale mám pocit, že se svým jením okem vidím dvojí skutečnost. A jako před lety si dobře hlídám, které myšlenky pustím do společnosti a které si necháme doma... Bude to pokračovat?

0 0
možnosti

Genialni blog. Vystihuje, ze bychom se meli prestat bavit o blbostech. V Göteborgu byla mezinarodni soutez ucnu. Tedy lidi, kteri budou jednou ze zaruk vyvoje zeme. Vyhrali tuto soutez Svycari. Nezaslouzili se o to svycarske banky, ale poctiva prace v podnicich a predevsim v ucilistich. Jak dopasli Cesi? Byli tam vubec?. Nebylo by to tema k diskuzi?

1 0
možnosti

jo, remeslo...to je grunt, jak rikala moje babicka. taky si to myslim.

diky za cteni, ale ke genialnosti maj moje slova daleko, jen jsem popisoval svoje pocity, Rudolfe

fajn den preju

0 0
možnosti

Pejorativnost pojmů "buzerant" a "Cikán" bych nedával do jedné roviny. Mezi Cikánem a Romem je v míře pejorativnosti asi takový rozdíl, jako mezi "černochem" a "afroameričanem", tedy téměř žádný. Když starší výrazy použijete ve "slušné" společnosti, pořád to ještě není nijak veliké faux pas. Na rozdíl od slova "buzerant", jehož použití na veřejnosti je stejně humpolácké, jako ta Zemanova pověstná "k*nda" v rozhlase. :-)

0 0
možnosti

slovo "buzerant", "buzna", atd je ve skupine homo bezne uzivanym slovem, Milane...pejorativni neni, pokud se k nemu nepridaji dalsi slova, ktera by uz s pejorativnosti mohla souviset. s cikanem je to uz horsi - ne kazdej Rom o sobe dokaze rict, ze je cikan, i kdyz ja si myslim, ze je to jedno. Opet ale bez toho, ze se k temto slovum pridavaji dalsi, ktera by pejorativnosti pomohla. ale neni treba jit az do takovych detailu, na ktere jste v diskuzi poukazal. Mohl jsem zvolit jina slova, ktera se v soucasne dobe nahlas skoro vyslovovat nemohou - nebo spis - mohou, ale hned jste zaskatulkovanej. o tom jsem psal.

1 0
možnosti
Foto

zkoušel jsem vám psát a zeptat se, proč a co vás pudí psát to slovíčko od B ( které se slušně říká třeba gay ) ale nejde to.

Redakce iDNES.cz si nepřeje, aby se můj příspěvek objevil v diskusi, protože je v rozporu s pravidly pro diskutování na tomto serveru. Děkujeme za pochopení. Identifikační číslo nepovoleného příspěvku je: 82074843

Divnej svět.Vy si to klíďo napíšete a když se mi to nelíbí, tak mi to iDNES zakáže říct.

0 0
možnosti

no vida, me taky stahli - takze jinak: me na slove cik.n ani b.zerant nic nepudi

0 0
možnosti

Marku držím pěsti ať hovory "M", převáží nad horory :-)

...a neb vše, co se děje, se ponejvíc děje v naší hlavě... Pokud je tam prázdno, je to stav absolutní blaženosti a k té máme téměř všichni daleko :-)

...dál se budou lidi rodit, umírat, rvát se, milovat. A to i když už tady nikdo z nás nebude...

Takže proč si to tu ten krátký čas ještě kazit a ztrpčovat :-)

0 0
možnosti

zavidim Jano, Vas nadhled nad tim, co se tu v posledni dobe deje...jiste odkroceni od mych temat blogu mi mordovalo palici vic jak dva mesice, dlouho jsem zvazoval, jestli napsat, nebo ne. a pak jsem si rek, ze kdyz nenapisu, budu se chovat tak, jako bych mel v hlave prazdno, veci nevidel, nebo prehlizel a to neni muj styl. politiku nepisu, populisticky temata (eet, migranti, apod) taky ne, ale tenhle (dnesni blog) jsem ze sebe vypsat musel. a jak vidim, nejsem v tom pocitu sam.

1 0
možnosti

O co tady jde? Co je nyní, to je pravda. Svět je svým způsobem v rovnováze. Jakékoliv úsilí či snaha o zlepšování vede k tomu, že se psychologicky nic moc nezmění. Psychologický problém vyhřezne zase někde jinde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik