Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
MV

pan Petrik je uz legendou

a i v ostatnim s Vami souhlasim, dik za cteni a mejte se fajnove

0 0
možnosti
Foto

Pane Valičku,

možná by nebylo od věci připomenout Vaše starší blogy o "Princezně Čurandot" a "Šárce, která Vám ukáže čárku" a diskusní příspěvek pana Vladimíra Kroupy - cituji:

"Já si nemůžu pomoci, ale mně některé vaše články přijdou až úchylné. Někdy i pedofilně úchylné... Nepopisujte dětské lumpárničky, ale poukazujete na hambárničky dospělýma očima a balíte to do rádoby hávu dětské nevinnosti. Asi mám nějaký radar v hlavě, který možná mnozí nemají, nevím, ale cítím z těchto Vašich blogů (třeba i ten o podprsence malé holky...) jakousi uslintanou perverzi."

https://valicek.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180802_673092_blogidnes

https://valicek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672750

2 4
možnosti
MV

diky za linky na ony maily. ti, kteri je necetli, se mohou presvedcit, ze opet bohapuste placate

ale na to jsem si uz zvykl, pane Petriku

plus od pani Moudre pod Vasim prispevkem je pro me de facto pochvalou. jeste cekam na dalsi plusy od pana Nozicky, Licky a zrejme i od Standy Novaka

preju klidnej vecer

6 0
možnosti
Foto

Kdyby pohled na penis nebyl tabu, zcela by pozbyl svou atraktivitu. Pak by takovým týpkům pšenka vůbec nekvetla.

1 2
možnosti
MV

no kdyz si to myslite...

1 0
možnosti

Hodne lidi si to neuvedomuje, ale tito lide jsou nemocni. Zverejnovani neni na miste. Ano, stat by Mel zasahnout. Ale Lynch? Ne

Hodne lidi je proklina ze nemaji vuli svou deviaci ukocirovat, ale pak si zapali cigo, I pres vahu 120 kg si daji bucek a zapiji to vodkou. Nenauci se jazyk, neukkciruje sve cholericke zachvaty ci nedokaze necumnet kolegyni na prsa

2 1
možnosti
MV

Ano, máte pravdu. Ale i o tom jsem se zmínil, třeba pro některé z nich bude dokument důvodem k návštěvě specialisty. Ale srovnávat pojídání bucku s onanovani dospělého může před dítětem, to je fakt hodně mimo.

2 0
možnosti
MV

palec nahoru by byl, Jene, lepsi za neco veselyho

mejte se u Vas doma hezky a diky za cteni

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MV

Nepochopil jste důvod realizace dokumentu. To je mi líto a u dospělého může je to až "překvapující"...

4 0
možnosti
Foto

Film jsem neviděl a programově na něj nepůjdu, nechci si zasvinit podvědomí nějakým sajrajtem. Naštěstí už mám velké děti.

Ale ten Tvůj poslední odstavec je zcela zásadní. Pakliže by oni "muži" byli pojmenováni veřejně, na jejich činnost byly upozorněny jejich rodiny a okolí, myslím, že by to rychle skončilo. Je zajímavé, že jsme tady silně korektní, máme obavy z prozrazení identity těchto "mužů" a nevadí nám, že masakrují malý děti.

23 0
možnosti
MV

Právě kvůli tomu poslednímu odstavci jsem blog napsal. Kolem filmu a jeho důvodu popsáno dost, ale tohle se nediskutuje - a mělo by! Dík za čtení a klidnej víkend preju

3 0
možnosti
Foto

Včera jsem se dívala na trailer k filmu V síti a následně dokument o natáčení. Bylo mi z toho blivno. Prý má být nějaká soft verze promítána dětem na základkach - jsem rozhodně pro!!!! Děcka v tomhle zranitelném věku sice vědí, že nemají věřit podezřelým pánům nabízejícím bonbóny, ale zřejmě jim nikdo neřekl, že i na sociálních sítích je čeká velké nebezpečí, které nadělá v jejich psychice pěknou paseku!8-o Tenhle hnus asi nejde jen tak vymýtit, dokud bude v online světě povolené téměř všechno. Ale musíme se svými dětmi mluvit, mluvit, MLUVIT a natvrdo jim říct, co číhá v tzv. virtuálním světě.

Díky R^R^

5 0
možnosti
MV

ano. mluvit, mluvit, mluvit a jako rodic i vedet, kde na siti se moje dite toula. a pak mluvit jeste vic

a v ten "soft" dokument a jeho silu verim velmi - reditele skol by sami meli aktivovat jeho promitani s naslednou besedu v jejich skolach, Pavlo

hezkej zbytek soboty preju a dekuju za cteni

3 0
možnosti

Je to skutečně odporné, ale doufejme, že orgány činné v trestním řízení na rozdíl od nás jejich tváře uvidí a uplatní na ně náš trestní řád. Docela chápu, že pro veřejnost jsou jejich tváře rozmazané, protože někoho by mohlo napadnout začít uplatňovat soudce "Lynche".

0 0
možnosti
MV

Ano, to je důvod. Ale ne každej potřebuje být soudcem L. Uplivnout před takovou chamradi a dát najevo, že vím by mnohé podobné od jejich "radosti" mohlo odradit. Když oni mohou dětem ukazovat nejen tvář, my bychom jejich tváře mohli znát.

1 0
možnosti
ZS

Marku, karma. Zneužití dětí je hnusné, ničím neomluvitelné a ochraně zneuživatelů prostě nerozumím.

4 0
možnosti
MV

Taky tomu nerozumím. Překračují nejen zakony, ale hlavně etiku. Eticky se k nim ale filmaři chovat musí. Zákon, na rozdíl od těch prasat, dodržuji. Klidný víkend preju a díky za čtení.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 27,98
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik